Update S2

Gemert, zondag 31 juli 2011

S2 is de afgelopen 24 uur goed herstelt van de langdurige operatie.
Ze gedraagt zich rustig en heeft alweer een hele duif gegeten. Via het voedsel wordt medicatie toegedient, antibiotica en een pijnstiller. Deze medicatie wordt gedruppeld op een klein mals en vers stukje vlees daarna krijgt ze de gehele prooi. Hiermee bereiken we dat ze medicatie volledig tot zich krijgt. We moeten waken dat ze natuurlijk niet te vet en zwaar wordt anders komt ze nooit meer los van de grond. Ze verbruikt nu natuurlijk weinig energie. Mocht er een volledig herstel optreden dan moeten we zorgen dat ze daarna weer een goede conditie krijgt. Hoe we dit aan gaan pakken weten we nog niet helemaal maar we voeren hierover overleg met ter zake deskundige personen.

Dat S2 rustig is heeft niets te maken met haar verwonding en/of narcose. Slechtvalken zijn van nature rustig, berekend en koelbloedig, echte heersers van het luchtruim. Eigenlijk best wel een beetje arrogant dus maar dat is in dit geval wel heel erg gunstig voor haar herstel.

De komende dagen zullen we u minimaal om de 2 dagen berichten over haar toestand en verdere ontwikkelingen. Daarnaast proberen wij ook wat beeldmateriaal te plaatsen op deze website.

Wij zijn diep onder de indruk dat u allen zo met S2 meeleeft en ons hierover bericht. Het is voor ons onaandoenlijk om eenieder persoonlijk te bedanken voor de vele positieve reacties middels ons contactformulier. Het steunt en stimuleert ons en wij hopen net als u dat S2 goed herstelt en haar vrijheid terugkrijgt.

Wij houden u de komende weken op de hoogte!

VWG Gemert