Berichtje van S2

Noord-Brabant, dinsdag 18 oktober 2011

Hoi allemaal,

Allereerst wil ik Caroline Hommers, Dirk Riemersma en de asielhouder bedanken voor al hun goede zorgen en de behandeling van mijn verwondingen, echt geweldig wat zij voor mij doen. Ik vind al die behandelingen niet altijd even leuk maar mijn herstel verloopt hierdoor wel heel erg goed. Maar ik wil ook u bedanken voor al uw steun en medeleven, fijn om te horen dat u mij graag weer gezond wilt terug zien op en rond de toren van De Mortel.

Op dit moment verblijf ik bij de asielhouder in een grotere ruimte, hier mag ik wat meer oefenen met mijn gewonde vleugel. Dit gaat heel erg goed en met gemak "vlieg" ik op een zitstok op anderhalve meter hoogte. Beide vleugels kan ik nu tegen mijn lichaam en op dezelfde hoogte houden. Soms doet het wel wat zeer want mijn spieren zijn nog wat verzwakt maar ik blijf oefenen, ik schud mezelf wat op en dan voelt het allemaal weer goed. Ik heb horen fluisteren dat ze binnenkort weer een röntgenfoto willen maken en dat ik daarna in een nog grotere kooi mag oefenen. Wat ik heb begrepen willen ze mij eind december weer loslaten maar dan moet ik nog wel eerst bij een valkenier mijn kunstjes vertonen, ik ga ervoor!
De VWG Gemert was nogal terughoudend omtrent mijn herstel, opzich wel begrijpelijk maar ik zal ze eens laten zien dat het allemaal goed komt met mij en dat ik Pa even ga vertellen dat ik zijn flirt met OR2 niet accepteer. Ik hoop wel dat ik dit met een goed gesprek met Pa en OR2 kan oplossen. De toren in De Mortel is toch mijn plekje en ik laat me niet zomaar verdrijven want ik wil in 2012 toch nog een paar jongen grootbrengen. Overigens misgun ik dit OR2 ook niet maar dan wel op een andere plaats!

Ik zal aan de VWG Gemert vragen of ze van mij nog wat foto's en/of een filmpje kunnen plaatsen zodat u kunt zien hoe goed het mij gaat, ik ben best wel trots op mijzelf en wil dat graag met u delen.
U hoort nog van mij!

Vriendelijke groet,

Slechtvalk S2

PS
De VWG Gemert heeft inmiddels ruim €1700,00 van u mogen ontvangen en daarmee ben ik heel erg blij! Het komt mijn herstel ten goede maar ook de slechtvalken en roofvogels in het algemeen. VWG Gemert kan met deze gelden mijn herstel gedeeltelijk bekostigen maar misschien ook een bijdrage leveren aan het stoppen van de roofvogelvervolging binnen de gemeente Gemert. De door u beschikbaar gestelde gelden kunnen ook gebruikt worden om mijn verrichtingen en die van Pa rondom de toren van De Mortel aan u te kunnen blijven te vertonen.