DeMortel kop2

Op het nippertje

Gisteravond en vannacht hebben wij op het nippertje de laatste probleempjes opgelost zodat zaterdag 1 maart de beelden weer live te zien kunnen zijn op beleef de lente 2014.

Het zat ons de afgelopen drie maanden behoorlijk tegen om e.e.a. gerealiseerd te krijgen, zo liep de levering van apparatuur en de armaturen behoorlijke vertraging op waardoor wij pas eind januari konden beginnen met de plaatsing van alle apparatuur.

Na plaatsing zorgde de nieuwe antenne voor ernstige problemen waardoor wij helaas de buitencams aan één zijde van de nestkast moesten plaatsen. Afgelopen zondag ging het wederom mis, de IR van de nestkast begon kuren te vertonen en ook hier bleek de invloed van de nieuwe antenne de boosdoener te zijn. Om de meest belangrijke IR aan te kunnen passen hebben wij woensdagavond heel even de technische ruimte moeten verwijderen. Donderdagavond wilde wij deze weer gaan aansluiten maar door de aanwezigheid van een vreemde slechtvalk konden wij het dak niet op en moesten wij wachten tot in de nachtelijke uurtjes om de IR te kunnen testen. Het was een spannend moment voor ons zou het gaan werken? Maar gelukkig had Securicon ook hier weer voor een goede oplossing gezocht en hebben we nu weer "licht" in de nestkast. Tegelijkertijd hebben we tijdens een hagelbui op 127 mtr hoogte ook een stabilisatiestang aangebracht aan de "lage" buitencam zodat deze geen trillingen meer vertoond. Nu maar hopen dat alles blijft werken zodat u kunt gaan genieten van hopelijk heel mooie beelden. Wij hebben er weer een klein beetje zin in gekregen en wensen u veel kijkplezier.

 

VWG Gemert