DeMortel kop2

Helaas

Gisteren hebben wij vroeg in de avond, onder goede en lekkere weersomstandigheden (windje, regen en hagel), de rechter buitencam moeten verplaatsen naar de linkerzijde van de nestkast. Deze camera gaf op deze positie goed beeld maar sloeg regelmatig op hol, de verplaatsing was helaas noodzakelijk om mogelijke schade aan deze kostbare cam te voorkomen. Het liefst hadden wij deze cam natuurlijk op de meest uiterste rechter positie gehouden vlakbij de nieuwe antenne.
De linkercam hebben wij tegelijk iets hoger geplaatst hierdoor ziet u het dubbele wazige beeld niet meer aan de bovenkant van de nestkast. Dit beeld wordt veroorzaakt door de overgang van de "glazen" bol in de behuizing van de camera. Deze cam ziet nu iets beter de bovenkant van het rooster en de beide betonbalken. Om deze stand mogelijk te maken hebben wij een aangepaste ophangbeugel moeten plaatsen.

Het is jammer dat beide cams nu aan dezelfde zijde van de nestkast hangen maar het is niet anders en hiermee zullen wij het moeten doen.

 

VWG Gemert