DeMortel kop2

Alle materialen zijn binnen!

Eindelijk is het zo ver! Alle materialen (de armaturen) zijn sinds maandag binnen en kunnen we nu beginnen met de voorbereidingen tot plaatsing op de toren! De komende dagen gaan we alles voor monteren en testen op het bedrijf van Securicon. Zo zullen beide armaturen van de buitencams voorzien worden van een camera, twee microfoons en twee maal IR verlichting. De technische ruimte die naast de nestkast komt wordt ook volledig voor gemonteerd met een camera, 1x IR en twee microfoons. In de nestkast zelf plaatsen we misschien ook weer een microfoontje onder de mogelijke plaats van de nestkom. Op het dak zullen wij speciale voorzieningen moeten treffen voor de "kabelboom", deze hangt straks niet meer aan de buitenkant van de toren maar gaat via een speciale doorvoer op het dak naar binnen.

Alle apparatuur zal dus na voormontage eerst uitvoerig worden getest door Securicon en daarna gaan we pas over tot plaatsing op het dak.

Simpel gezegd hoeven we dan alleen nog maar stekkertjes in te pluggen op de beide armaturen en de technische ruimte en zou het allemaal moeten werken maar wat doet de aanwezige straling op het dak?

Wij hopen volgende week weer beelden te kunnen laten zien op deze website!

 

VWG Gemert